Personvernerklæring

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på epost post@veksthuset.as eller telefon 33 06 65 30

VEKSTHUSET – KREATIV KOMPETANSE AS
Våleveien 29
3083 Holmestrand

 

Behandlingsansvarlig

Sigbjørn Brennhovd, daglig leder ved Veksthuset – Kreativ Kompetanse AS, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Lov om behandling av personopplysninger
Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettside og all behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med slik bruk. 
Erklæringen inneholder informasjon om hva du har krav på når det samles inn personopplysninger fra nettstedet vårt.

 

Formålet med behandlingen av personopplysningene

Veksthuset – Kreativ Kompetanse AS (uniketrykk.no) innhenter og behandler personopplysninger knyttet til bruk av vår nettbutikk for følgende formål og tjenester:

  • Bestilling – kjøp av produkter
  • Nettstatistikk
  • Nyhetsbrev

 

Personopplysninger om deg vil kun bli brukt for disse formålene. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester på nettsiden, og innhenting av samtykke vil komme klart frem der det skjer. Vi gjør oppmerksom på at enkelte opplysninger er nødvendig å innhente for at vi skal kunne behandle din henvendelse/ bestilling.

 

Personopplysninger som behandles

Veksthuset – Kreativ Kompetanse AS (uniketrykk.no) samler inn personopplysninger gjennom bestilling i vår nettbutikk. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer, men enkelte opplysninger vil være nødvendig for at vi skal kunne behandle henvendelsen din.

 

Skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er:

  • Kontaktskjema for generelle henvendelser
  • Nyhetsbrev for informasjon om produkter og tilbud

 

Informasjon som hentes inn:

  • Navn*
  • Telefon*
  • Adresse*
  • Epost*
  • Hva henvendelsen gjelder/ melding
  • Samtykke*
  • Anonym informasjon om din bruk av våre nettsider (eksempel, hvilke linker som besøkes, IP-adresse)

Felter som generelt er påkrevd er markert med stjerne *

 

Hvem behandler opplysningene?

Opplysningene behandles av Veksthuset – Kreativ Kompetanse AS (uniketrykk.no) og gjøres tilgjengelig for de ansatte som skal utføre henvendelsen – bestillingen.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet. Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Holmestrand Utvikling AS har et nødvendig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når Holmestrand Utvikling AS ikke lenger har et nødvendig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@veksthuset.as

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene brukes kun til eget formål og deles ikke med utenforstående tredjeparter.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/ cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

 

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden:

  • Google Analytics: For registrering av brukeradferd og statistikk. Veksthuset benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.
  • Facebook pixels: Vi bruker Facebook Pixles til å registrere ditt besøk på iversenskogen.no slik at vi kan annonsere til deg i Facebook sitt nettverk. Flere nettsteder bruker denne cookie’n i dag slik at Facebook skal kunne vise deg annonser som er relevante for deg og din tidligere søkehistorikk. Slik kan Facebook også nedprioritere annonser som ikke er relevant eller interessante for deg, og gjøre din totale brukeropplevelse på Facebook bedre.

Gjennom Facebook Pixles samler vi ikke inn person- eller kontaktopplysninger, kun brukerhistorikken som er samlet på cookien som er lagret lokalt på din maskin.

 

Endringer i erklæringen
Veksthuset – Kreativ Kompetanse AS (uniketrykk.no) forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.

 

24.01.19