Salgsbetingelser

Våre salgsbetingelser kan endres fortløpende og vi ber deg derfor å alltid lese gjennom dem før du bestiller. Når du godkjenner kjøpet ditt hos oss, godkjenner du også våre betingelser. Kjøpet er utført når du har mottatt ordrebekreftelsen og det er ditt ansvar som kunde å sørge for at de opplysningene som du har gitt oss (navn, etternavn, adresse, mail) stemmer.

Betalingsmåte
Du kan betale med Klarna faktura, Visa eller Mastercard. Når du betaler med kort vil beløpet reserveres på kontoen din, og belastes først når vi sender deg pakken.

Levering
Vi sender til hele Norge, men sender dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Våre sendinger blir sendt med Bring eller Posten. Fraktkostnaden som tilkommer på bestillinger blir beregnet ut fra Postens/ Bring sine satser i Norge. Vi sender varene til ditt nærmeste postkontor/ post i butikk eller direkte på døren til din bedrift ut fra ditt valg i kassen. Vi har som mål å sende pakken din innen 7 virkedager. Ved større ordrer kan det ta inntil 14 virkedager. Vi har ikke noe minste ordrebeløp.

Dersom du ønsker å hente varen selv hos Veksthuset, velger du dette i kassen.

For pakker som ikke blir hentet forbeholder Veksthuset seg retten til å debitere en avgift på 100,- for de kostnader som ekspederingen har påført oss. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.
 
Bytte og retur
For dine kjøp gjelder en angrerett på 14 dager. Ønsker du å bytte, levere tilbake eller reklamere en vare kan du gjøre dette ved å sende varen tilbake til oss.

Ved retur får du pengene satt inn på kontoen du benyttet ved betaling. Dette skjer innen 10 dager etter at vi har mottatt returen. Utgående frakt refunderes ikke, og vi vil korrigere faktura tilsvarende fraktbeløpet. Ved retur sender du varen i samme emballasje du mottok varen i, sammen med angrerettsskjemaet som du mottar i e-post fra oss.

Retur forutsetter at varen er ubrukt, og i samme stand som da du mottok den. Vare som er laget med ditt personlige trykk/ bilde/ logo kan dessverre ikke byttes eller returneres. (eventuelle feilvarer kan selvsagt reklameres).

Dersom du får en feil eller feilekspedert vare kommer Veksthuset til å stå for transportkostnadene ved retur.